Ka shumë gjëra që ne po kërkojmë të lëmë pas nga viti 2020, por mania për interior dizajnin nuk është njëra prej tyre. Për shumicën prej nesh, shtëpia është bërë vendi ynë i punës, si dhe parajsa e pushimit. Prandaj është e kuptueshme që krijimi i hapësirave tona është bërë një përparësi. Tani për tani, në prag të një viti të ri, tendencat e interior dizajnit kanë filluar të shfaqen. Who What Wear ka pyetur profesionistët se cilat mendojnë se do të jenë trendet e mëdha të interior dizajnit në vitin 2021.

Ata u këshilluan me Charmaine White, themelues dhe dizajner i brendshëm në The White House Interiors; Matthew Tranter, themelues i studios arkitekturore dhe vizualizimit të ambienteve të brendshme Pillar Visuals; si dhe Sophie Elliot dhe Cloe Bueso, bashkëthemeluese të The Sette, për të zbuluar se si duhet të dekorojmë në vitin që vjen. Ja çfarë sugjerojnë ata.

Tonet e jeshiles

Ushqime për dekor

Trende të vjetra (si kjo pikturë)

Mobilje antike

Ndriçues të lëvizshëm

Sende nostalgjike

Ngjyrat e tokës

Disa rrugica të vendosura bashkë