Ky sondazh është kthyer në traditë në Revistën Class dhe siç bëjmë çdo 1 janar, edhe këtë vit do t’ju pyesim sa shpenzuat për darkën e Vitit të Ri. Nuk mund ta mohojmë që financat e shumë njerëzve u prekën këtë vit si pasojë e pandemisë, por a u reflektua kjo edhe në shpenzimet për festa?

Dy vitet e kaluara, shumica e votuesve kanë treguar se kanë shpenzuar mesatarisht 20 mijë lekë të reja për darkën e ndërrimit të viteve. Po këtë vit? Shpenzuat më shumë apo më pak se vitet e kaluara? Na tregoni në sondazhin e mëposhtëm.

Poll