Edhe pse jemi ende në stinën e dimrit dhe moti i ftohtë po ndihet më shumë se kurrë, pse të mos e shpërqendroni veten dhe të mendoni për pranverën dhe ditët me diell?! Po sikur t’ju njohim me trendet e këpucëve që do të shfaqen këtë pranverë? Cosmopolitan ka ndarë të gjitha trendet që pritet të shohim në rrugët e qytetit kur të ngrohet koha, që vijnë direkt nga pasarelat. Megjithatë, shumë prej këtyre trendeve mund të duken të njohura nga sezonet e kaluara, madje disa janë konsideruar edhe trende të “shëmtuara”, siç janë nallanet.

Mbani shënime!

Shapka me pellush
Këpucë me platformë
Shapka me gisht me platformë sfungjeri
Detaje zinxhirësh
Nallane
Atlete sportive
Me takë minimaliste
Me rripa të gjatë
Balerina në ngjyrë neutrale