Keni parë ndonjëherë ngjyrën e flokëve të dikujt dhe keni menduar se nëse flokët e tyre janë të kuq apo biondë? Nëse nuk keni marrë një përgjigje, na lejoni t’ju themi: Janë pak nga të dyja dhe ngjyra quhet bionde luleshtrydhe. Kjo ngjyrë është një përzierje e ëmbël midis toneve të kuqe (flasim për të kuqe të artë, jo bronz) dhe bionde.

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të shtuar pak dritë në këtë sezon të errët dhe të zymtë, provoni t'i lyeni flokët bionde luleshtrydhe. Edhe nëse nuk jeni flokëkuqe apo bionde natyrale, përsëri mund të eksperimentoni nëse doni një ndryshim në pamje.

Cosmopolitan ka përmbledhur një sërë fotosh, me të gjitha gjatësitë, llojet dhe teksturat e ndryshme të flokëve, për t’ju dhënë disa ide. Ruajini ato që ju pëlqejnë për takimin e radhës në sallonin e bukurisë.

‘Bionde luleshtrydhe’ klasike

Bionde kajsi

Bionde pjeshkë

E kuqërremtë, e artë

‘Bionde luleshtrydhe’ ombré

‘Bionde luleshtrydhe’ natyrale

‘Bionde luleshtrydhe’ e puthur nga dielli

‘Bionde luleshtrydhe’ me highlights

‘Bionde luleshtrydhe’ karamel

Highlights që kornizojnë fytyrën (në pjesën e ballukeve)

Bionde bakri

‘Bionde luleshtrydhe’ krem