Ka shumÑ? vite qÑ? thonjtÑ? janÑ? shndÑ?rruar nÑ? njÑ? tablo pikture, qÑ? ndjek aktualitetin nÑ? çdo rast. Dhe tani, meqÑ? jemi nÑ? muajin e dashurisÑ? dhe ngjyra e kuqe dominon, pse mos e vendosim edhe nÑ? thonj? Festoni apo jo, zemra Ñ?shtÑ? zemÑ?r dhe duket mjaft e bukur edhe mbi thonj.

Ndaj nÑ?se kÑ?to ditÑ?, para datÑ?s 14 shkoni te manikyristja, kÑ?rkojini njÑ? model tÑ? veçantÑ?, pasi tÑ? frymÑ?zoheni nga fotot e mÑ?poshtme.

Tri hijet e sÑ? kuqes

NjÑ? vizÑ? e thjeshtÑ? nÑ? mes tÑ? njÑ? sfondi me ngjyrÑ? tÑ? Ñ?mbÑ?l, pÑ?r partizanet e thjeshtÑ?sisÑ?

Zemra nÑ? anÑ?

Dashuri dhe puthje nÑ? sfond tÑ? kuq seksi. Kush tha qÑ? vetÑ?m e kuqja Ñ?shtÑ? seksi?

ZemÑ?r, mÑ? dÑ?gjon?

Lovie birds

Modeli klasik dhe i shumÑ?preferuar

Eleganca e thjeshtÑ?sisÑ?

ZemÑ?r me majÑ?

Rock heart

Midis zemrash

Ku Ñ?shtÑ? zemra?