Eshtë publikuar traileri i parë i intervistës 'bombë' së Meghan Markle dhe Princit Harry me Oprah Winfrey.

"Unë thjesht dua ta bëj të qartë për të gjithë se nuk ka asnjë temë që është jashtë kufijve", tha Winfrey në klip, e cila më pas i thotë Meghan, "heshtët apo ju heshtën?" 

"Shqetësimi im më i madh ishte përsëritja e historisë", tha Harry, i cili është në pritje të fëmijës së tij të dytë me Meghan.

Në fund të trailerit, Winfrey, i cila është gjithashtu një nga fqinjët e Meghan dhe Harry në lagjen e tyre Montecito në Kaliforni, i tha çiftit: "Ju keni thënë disa gjëra mjaft tronditëse këtu".

Harry e pranoi me gojën e tij, me figurë dhe zë se i druhej përsëritjes së historisë. Mendonte se Meghan mund të kishte të njëjtin fat si nëna e tij që e ndjekur nga paparacët të humbte jetën. 

Intervista e shumëpritur do të transmetohet më datë 7 mars.