Kim Kardashian është zyrtarisht një miliardere, sipas llogaritjeve më të fundit të Forbes.

Raporti i fundit i fundit vlerësoi se Kim, tani vlen 1 miliard dollar, nga vlerësimi që ju bë në tetor, prej 780 milionë dollarësh.

40-vjeçarja hyri në listën e lakmuar për shkak të dy bizneseve të saj të fundit të biznesit: KKW Beauty dhe Skims.

Kardashian themeloi KKW Beauty në 2017 dhe në 2020 shiti 20% të kompanisë së saj të kozmetikës tek Coty për 200 milionë dollarë, që e vlerësoi kompaninë në 1 miliard dollarë.

Përveç bizneseve të saj në rritje, Kardashian gjithashtu tërheq para në dorë nga shfaqja e saj televizive e realitetit "Keeping Up With the Kardashians" - të paktën 10 milion dollarë paraprake që nga viti 2021, sipas medias.

Ajo gjithashtu ka marrëveshje, sponsorizime të mediave sociale (ka 69.6 milionë ndjekës në Twitter dhe 213 milionë ndjekës në Instagram), prona të shumta, lojëra video dhe investime në Disney, Amazon, Netflix dhe Adidas.

Familja Kard-Jenner përfshin gjithashtu dy miliarderë të tjerë të raportuar: partnerin e Kim Kardashian, Kanye Ëest dhe motrën e saj, Kylie Jenner nga kompania e kozmetikës dhe ‘perandoria’ e mediave sociale.