Është një përrallë që prek kufijtë e besnikërisë - një fëmijë i lindur nga një dashuri e fshehtë nga Princi Charles dhe Camilla Parker-Bowles në adoleshencë, a mund të ketë ndonjë të vërtetë në historinë e Simon Charles Dorante-Day?

Inxhinieri i lindur në Britani, 55-vjeçar, i cili tani jeton në Queensland, pretendon se gjyshja e tij birësuese i tha se Dukesha e Cornwall ishte nëna e tij në vitin 1998.

Duke qenë se 'ka bërë hulumtimin e tij', Simon është i bindur se tani ai ka provë të mjaftueshme - së bashku me faqet dhe dhëmbët si Ëindsor' dhe 'flokët e stilit Camilla' - që pretendimet e tij janë të vërteta. Ai ka thënë disa herë se do të dëshironte një test të ADN-së për të provuar lidhjen e tij familjare dhe i shkroi çiftit në 2012-ën.

Dhe këtë javë, babai i nëntë fëmijëve ndau një foto të djalit të tij për të 'provuar' se ata janë në lidhje me Familjen Mbretërore, duke pretenduar se 14-vjeçari është imazh shumë i ngjashëm me Elizabeth II.

Dorante-Day këmbëngul se ai nuk është 'duke kërkuar një titull' ose para - edhe pse ai ka krijuar kohët e fundit një biznes të ri të quajtur 'Royal Riffs' duke shitur kitarat e bëra me dorë 'me atë fund mbretëror' - dhe është 'thjesht një njeri që kërkon për prindërit e tij biologjikë .

Çuditërisht, Charles dhe Camilla kurrë nuk iu përgjigjën pretendimeve të tij.

Dorante-Day pohon se, në moshën tetë muajsh, ai u birësua nga një çift lokal i Portsmouthit të quajtur Karen dhe David Day.

Ai thotë se gjyshërit e tij birësues, Winifred dhe Ernest Bowlden, kishin punuar të dy për Mbretëreshën dhe Dukën e ndjerë të Edinburgut, si kuzhinier dhe kopshtar në një nga familjet e tyre mbretërore.

Ai pretendon se Ernest mori një çmim të Shërbimit Perandorak për punën e tij për Madhështinë e saj, dhe se gjyshja e tij birësuese i tha shumë herë se Charles dhe Camilla ishin prindërit e tij të vërtetë.

Dorante-Day pretendon se Camilla përdori oficerë mbrojtjeje dhe lidhje familjare mbretërore për ta ndihmuar atë ta mbante të fshehtë.

Ai pretendon në muaj para se të lindte, Camilla u zhduk nga skena sociale për të paktën nëntë muaj, ndërsa Charles u dërgua në Australi.