Këtu gjeni ditët më të mira të muajit maj. Kur janë ditët më të mira për të mbjellë lule, ditët më të mira për të lyer apo për të prerë flokët, ditët më të mira për të filluar dietën, për të nisur sportin, si edhe shumë aktivitete të tjera gjatë këtij muaji të fundit të pranverës.

Për të përcaktuar ditët më të mira, Almanac niset nga disa faktorë të rëndësishëm, duke përfshirë pozicionin e Hënës në 12 shenjat e Zodiakut, si edhe ndikimin hënor në Tokë. Raportet ndërplanetare janë gjithashtu shumë të rëndësishme, ndaj duhen marrë në konsideratë.

Shikoni cilat janë ditët më të mira…

1 – 3 maj: Shko në kamping, merr pjesë në mbjellje lulesh.

4 - 5 maj: Janë ditë të mira për të korrat e tokës, krasitje ose punë në ndërtim.

6 – 9 maj: Ditë të mira për të lënë duhanin, për të nisur një dietë nëse doni të bini nga pasha, për t’u depiluar.

10 maj: Ndalo duhanin, lyej flokët, mbyll një projekt.

11 – 13 maj: Lyej flokët, nis një projekt të ri, nis palestrën.

14 maj: Nis një dietë nëse do të shtosh në peshë.

16 – 19  maj: Nis projekte, krasit bimët, pri flokët për të inkurajuar rritjen.

20 – 21 maj: Bëj një kontroll te dentisti. Pri flokët për të inkurajuar rritjen, lyej flokët.

22 maj: Pri flokët për të inkurajuar rritjen, lyej flokët.

23 maj: Nis dietën, bëj vizitë te dentisti.

24 - 25 maj: Nis një dietë për të shtuar në peshë, mbill lule, pemë të reja.

26 – 28 maj: Mbill lule, kujdesu për kafshët.

29 – 30 maj: Organizo një kamping.

31 maj: Bëji konkrete projektet dhe nis një udhëtim.