Vëmendje! Ka disa tendenca të reja të rrobave të banjës në horizont që po na bëjnë të dëshirojmë verën më shumë se çdo vit tjetër më parë. Rrobat e banjës janë një zgjedhje shumë personale, pasi stili që përshtatet mirë tek ju mund të mos duket në të njëjtën mënyrë për dikë tjetër, dhe askush përveç jush nuk mund ta deshifrojë atë.

Pavarësisht nga pesha apo format, ju e dini që ka pjesë të caktuara të trupit që ne duam t'i theksojmë më shumë nëpërmjet stilit të veshjes.

Nëse doni më shumë shpatullat /krahët tuaj: Nëse theksimi i krahëve dhe shpatullave është qëllimi juaj, zgjidhni stilet e reçipetave pa rripa. 

Nëse doni këmbët: Prerjet me shtat të lartë, ndihmojnë në zgjatjen e këmbëve tuaja. menjëherë gjatësinë e vijës tuaj natyrale të këmbëve.

Nëse doni belin: Mënyra më e mirë për të treguar belin janë rrobat e banjës trupore. Gjithashtu edhe ato me shtat të lartë janë gjithashtu të shkëlqyera në tërheqjen e vëmendjes drejt mesit tuaj.

Nëse e doni gjoksin tuaj: Një nga mënyrat më të lehta për të ekspozuar sa më hijshëm gjoksin tuaj është modeli i mëposhtëm. 

Gjithashtu këto do të gjeni 5 trendet e rrobave të banjës për sezonin veror 2021, që mund t'i përshtaten të gjithave formave trupore.