Kim Kardashian ka shpjeguar arsyen pse u divorcua nga Kanye West.

Kjo u zbulua gjatë një bisede që ajo ishte duke bërë me nënen e saj, Kris Jenner, në episodin e fundit të Keeping Up With Kardashian.

Në skenat e filmuara në tetor, ajo tha se kishte folur me një terapist dhe e kuptoi se ishte në një martesë të gabuar.

"Unë dua lumturi totale," tha ajo.

"Natyrisht, e di që lumturia e plotë nuk është reale, por nëse mund ta kem atë në pjesën më të madhe të kohës, kjo është gjithçka që dua të bëj."

"Thjesht ndjej se kam punuar kaq shumë në jetë për të arritur gjithçka që doja dhe arrita 10 herë më shumë sesa që mendoja se ishte njerëzisht e mundur, por nuk kam një jetë për ta ndarë më me të."

Kim Kardashian dhe Kanye West u martuan në vitin 2014 dhe ndajnë fëmijët North, shtatë vjeç, Saint, pesë vjeç, Chicago, Psalm tre dhe dy-vjeçar.
 
Por ajo foli për sa e vetmuar ishte pasi Kanye u zhvendos në një fermë në shtetin amerikan të Wyoming, ndërsa ajo qëndroi në Kaliforni.
 
Ajo tha: "Unë kurrë nuk e mendoja më parë se isha e vetmuar. Gjithmonë kam menduar se ishte krejtësisht në rregull.”
 
"Pasi mbusha 40 vjeç këtë vit e kuptova që nuk doja më një partner që jeton në një gjendje krejt tjetër nga unë.”
 
"Unë dua dikë që kemi qëllime të përbashkëta, dua dikë që dëshiron të punojë me mua."
 
Ajo i tha nënës së saj të mos qante, duke shtuar: "Jam mpirë, jam lodhur nga kjo, por e di që do të jem e lumtur. Unë nuk kam ardhur deri këtu vetëm për të arritur diçka dhe për të mos qenë e lumtur."