Ndonjëherë vajzat moderne besojnë në historitë e dashurisë të filmave dhe librave. Mirëpo, ne duam t’ju sigurojmë se jeta e vërtetë nuk është kështu. Është mirë te besoni në romancat e filmave, por realiteti është paksa më i vëshirë. Gjithsesi, ju nuk duhet të keni dyshime se ka ende heronj të vërtetë që i bëjnë zemrat e vajzave të rrahin më shpejt. Këto janë 5 gjestet e përditshmërisë që tregojnë se e keni gjetur Princin e Kaltër.

Hapja e dyerve

Një burrë që nuk është shumë dembel për të dalë nga makina dhe për të hapur derën e saj për zonjën, sigurisht që është i vëmendshëm dhe i kujdesshëm. Për të është shumë e rëndësishmë që zonja e tij të ndihet e sigurtë dhe rehat. Çdo vajzë do ta vlerësojë këtë gjest që mund të duket i parëndësishëm në fillim.

Kursimi i ushqimit për ju

Të gjithë e dimë se rruga për në zemrën e dikujt është përmes stomakut. Pavarësisht sesa e rëndomtë mund të dukej kjo, është e vërtetë. Nëse një djalë kursen kafshatën e fundit të vaktit për ju, kjo do të thotë se ai kujdeset shumë për ju dhe ka një dashuri të sinqertë.

Kalon shumë kohë me familjen tuaj

Nëse një mashkull është vërtet i interesuar për fotot kur ishit fëmijë, historitë qesharake për motrat ose vëllezërit tuaj, preferon të kalojë kohë me prindërit tuaj në vend që të luajë futboll me kolegët gjatë fundjavës, sigurohuni që ai është i duhuri. Edhe gjestet e vogla ndaj familjes suaj tregojnë se ai person ju do dhe ju vlerëson, prandaj dëshiron të qëndrojë me familjen tuaj duke e ditur edhe lidhjen e ngushtë që keni me ta.

Ju prezanton me të tjerët

Një zotëri i vërtetë e di me siguri se nëse nuk e prezanton të dashurën e tij, kur takohet me një mik në rrugë, ajo do të ndihet keq. Një burrë i vëmendshëm nuk do ta lejojë që një situatë e tillë të ndodhë, pasi ai dëshiron që të kujdeset për të dashurën e tij.

Ju bën dhurata pa arsye

Princat e kohëve moderne nuk kanë nevojë për ndonjë rast të veçantë për t’i dërguar lule zonjave të tyre ose për t’ju bërë ndonjë dhuratë. Edhe në një ditë të zakonshme, kur ajo kthehet nga puna, një tufe me lule ose një dhuratë simbolike mund të ishte gjest që ajo do e vlerësonte shumë.