Modelja 24-vjeçare, Hailey Bieber, si dhe ambasadorja e linjës së produkteve të bukurisë, Bare Minerals, ka zbuluar se nuk po i ndjek rregullisht trendet e fundit të modës.

"Kur vjen puna për vjeshtën dhe dimrin unë bëhem pak më ‘spicy’ në zgjedhjet e mia’- thotë ajo, duke shtuar se preferon ngjyrat: merlot, burgundy (e kuqe e errët), ose një ngjyrë kafe të ftohtë e viteve 90’.

Përsa i përket ngjyrës së thonjëve gjatë vjeshtës, zgjedhjet e modeles janë nuancat e të kuqes edhe kafes, por nuk mungon edhe ngjyra e gjelbër.

Pra Hailey duket se ka një tërheqje ndaj stilit të viteve 90', ngjyrat e të cilit do të kenë një përhapje të gjerë në muajt e ardhshëm.