Kur kthen kokën pas, gjithmonë mund të gjesh gjëra që nuk i ke bërë si duhet, për disa arsye. Por nëse dikush do të të thotë çfarë është mirë të bësh dhe të mos bësh, nëse të rekomandon mbështetur në përvojë, gjërat bëhen më të lehta. Ja çfarë do të bënte ndryshe, një 40-vjeçare nëse do të kthehej prapë 10 vjet më parë.

Duaje dhe pranoje plotësisht veten.

Pasuro shpirtin.

Gjej mbështetje edhe te të tjerët.

Tregohu e sinqertë.

Jeto për veten, jo për të tjerët.

Ndalo së bëri kompromise shumë shpesh.

Udhëto më shumë.

Shqetësohu më pak për gjithçka.

Ndalo së bëri krahasime me të tjerët.

Harro pritshmëritë.

Jeto për të punuar, provo punë të ndryshme, mos puno për të mbijetuar.

Kurse para.

Jepu të tjerëve më shumë.

Fale veten dhe të tjerët.

Ndalo së shpenzuari shumë kohë me njerëzit negativë.

"Jo" është një fjali.

Mendo dy herë para se të thuash «jam dakord».

Ndalo dhe gëzoju gjërave të vogla në jetë.

Mjaft u shqetësove çfarë thonë të tjerët për ty.

Prano ndryshimet.