Vjeshta duket sikur është koha perfekte për të eksperimentuar me grimin. Pas një vere shumë të nxehtë, duke përdorur sa më shumë krem mbrojtës dhe sa më pak grim, besojmë se jeni gati të përgatiteni për trendet e reja. Grimieri i famshëm Allan Avendaño, ka treguar 5 tendencat më të mëdha për grimin e vjeshtës. Vëmendje dhe mbani shënime!

PENELI GRAFIK

NGJYRA TË GUXIMSHME

GRIM MONOKROMATIK

SY 'SMOKEY'

KONTURIM BUZËSH MË I ERRËT