Ben Affleck ka folur për herë të parë për romancën që ka rinisur me Jennifer Lopez, pas gati 20 vitesh.

"Unë mahnitem nga efekti i Jennifer në botë," tha fituesi i Oscar, 43 vjeç, Adweek në një intervistë të botuar të dielën. "Më së shumti, si artist, unë mund të bëj filma që argëtojnë njerëzit. Jennifer ka frymëzuar një grup masiv njerëzish që të ndiejnë se kanë një vend në këtë botë. "

Ai shtoi, "Ky është një efekt që pak njerëz kanë pasur gjatë historisë, një që nuk do ta njoh kurrë dhe një që mund t'i qëndroj pranë dhe ta admiroj pafund."

"Gjithçka që mund t'ju them është se e kam parë drejtpërdrejt ndryshimin që sjell përfaqësimi i saj, sepse kam parë, pa pushim dhe pa pushim, gra me ngjyrë i afrohen Jennifer-it dhe i tregojnë se cili është shembulli i saj si një grua e fortë dhe një grua që arrin dhe kërkon pjesën që i takon me të drejtë në botën e biznesit,” shtoi ai.

Lopez dhe Affleck u panë të shoqëroheshin në prill, menjëherë pas ndarjes së J.Lo nga Alex Rodriguez. Ata u fejuan në nëntor të vitit 2002, por u ndanë në janar të vitit 2004, pak kohë para dasmës. Ndërkohë së fundmi, bënë edhe daljen e parë publike në tapetin e kuq.