Britney Spears ka shprehur se si është të jesh jashtë kujdestarisë së babait të saj: emocionuese dhe çorientuese në të njejtën kohë.

"Unë thjesht do të jem e sinqertë dhe dua të them që kam pritur kaq gjatë për të qenë e lirë nga situata në të cilën jam," filloi ajo. "Dhe tani që ky moment është shumë pranë, unë kam frikë të veproj sepse kam frikë se mos bëj ndonjë gabim!!!"

Spears vazhdon të flasë për mënyrën sesi ajo është shqetësuar nga paparacët dhe është "bezdisëse" t'i kesh ata në rrugë ndërsa ajo shkon në shtëpi.

"Duket sikur ata të nxisin të bësh diçka të çmendur" thotë ajo.

Spears shpreh neveri për mënyrën sesi është trajtuar gjatë 13 viteve të fundit të kujdestarisë së saj. Ajo ndau një fotografi të një peme të Krishtlindjes dhe thotë se po feston "shumë herët këtë vit të ri".