Një javë pasi Travis i propozoi Kourtney-t, ajo ndau një foto të prangave të vendosura në një shtrat.

Fansat shumë shpejt dalluan se prangat kanë të gdhendur datën 2 tetor 2022, një datë e cila besohet se do të jetë martesa e tyre.

Përveç datës, në pranga kishte edhe gdhendje në frëngjisht.

Një nga frazat lexonte "printemps été 2022" dhe një tjetër "riches enfants déprimés".

Dy shprehjet përkthehen në "pranverë-verë 2022" dhe "Fëmijët e pasur në depresion", e dyta është një markë veshjesh e dizajnuar nga Henri Levy.

Travis postoi një foto të një grupi tjetër prangash, të cilat kishin të njëjtin mbishkrim "2 tetor 18:30", por në fund një mbishkrim dukej se ishte një adresë, gjithashtu në frëngjisht.

"12 rue", një adresë rruge dhe "école" ose "school" mund të dallohen nga fotografia me hije të errët.