Të jashtëzakonshme, intuitive, të projektuara me saktësi gjermane për një përkujdesje maksimale ndaj rrobave tuaja. E keni kuptuar shumë mirë… është seti i lavatriçes dhe tharëses Miele.

Që prej vitit 1899 kur nisi biznesi i vogël familjar, produktet Miele dëshmojnë një epërsi të vazhdueshme ndaj pajisjeve të tjera elektroshtëpiake.

Rreth 120 vite më vonë, vëmendja ndaj detajeve mbetet e njejtë, ndërsa dëshira e njerëzve për t’i pasur në shtëpi këto pajisje është gjithmonë në rritje.

Prej tavolinave të hekurosjes te sirtarët ngrohës dhe çdo gjë tjetër midis, produktet Miele janë shumë të lehta dhe praktike për t’u përdorur.

Lavatriçja dhe tharësja e rrobave jetojnë gjatë dhe janë shumë efiçente. Çdo ditë ato janë aty për ju, për t’u kujdesur për nevojat dhe dëshirat tuaja, duke ju ndihmuar në punët  “e pakëndshme” të shtëpisë. Në heshtje dhe me shumë lehtësi ato kryejnë detyrën e tyre pa patur nevojë për shumë mirëmbajtje. Ato kërkojnë përkushtim minimal nga ana juaj, dhe mbarojnë punë në kohë me preçizionin e një ore gjermane.

Madje në shumë raste ju kursejnë kohë. Psh. me opsionin SoftSteam ju mund të shpenzoni 50% më pak kohë në hekurosje, ndërsa opsioni FragranceDos gjatë tharjes aromatizon në mënyrë të njëtrajtshme rrobat tuaja.

Miele është gjithmonë e përkushtuar t’ju ofrojë në çdo çast mbështetje të përsosur. Për këtë arsye tregon kujdes maksimal në trajtimin e veshjeve tuaja të preferuara, pavarësisht materialit delikat apo karakteristikave të tij të veçanta. Në çdo larje ajo i rikthen gjallëri rrobave tuaja me ngjyra.

Produket Miele i japin çdo ditë vlerë punëve të shtëpisë që janë të vështira apo të pakëndëshme, sepse ato janë projektuar për të lehtësuar jetën tuaj. 

Tashmë Miele ju ofron mundësinë të përjetoni përsosmërinë në larjen e rrobave me një ofertë unike.

Për çdo lavatriçe,  ju përfitoni 15% ulje për tharësen dhe një fshesë me korrent Classic C1 falas.

Zbulo më shumë duke klikuar këtu.