Zgjedhjet e stilit të Emily Ratajkowski dhe Dukeshës Kate Middleton supozohet të jenë shumë të ndryshme, megjithatë këtë javë ato u veshën në një mënyrë shumë të ngjashme. Të dyja u panë të veshura me xhaketa rozë të ndezur - nuk është një ngjyrë që zakonisht lidhet me veshjen e dimrit, por është një zgjedhje vërtet tërheqëse. Të dyja e mbajtën fokusin te xhaketa, duke e kombinuar veshje bazike.

Emily zgjodhi geta të zeza, një palë çizme deri tek gjuri dhe një golf të zi, ndërsa Dukesha kishte veshur një bluze të ngjashme me ngjyrë të ngjashme me xhaketën dhe një palë pantallona të zeza me bel të lartë. Kjo ishte për t'ju dhënë një frymëzim për veshjet tuaja dimërore.