Nga këshillat shumëngjyrëshe deri tek dizajnet, një vëmendje të madhe ka marrë gjithnjë arti i thonjve, kur bëhet fjalë për trendet e fundit. 

Ekspertët më të mirë të thonjve kanë parashikuar disa tendenca për vitin 2022. 

Pra, këtu mund ta gjesh veten edhe ti që shkon gjithnjë pas natyralitetit edhe ti që je më aventureske, ka një ngjyrë me emrin tuaj në vitin 2022. 

Por këto janë 4 ngjyrat që do i shikoni shpesh gjatë këtij viti: 

1. Nuancat e ngjyrës blu

2. Solare

3. Natyralitet

4. Xixa dhe shkëlqim