Very Peri mund të jetë ngjyra zyrtare e vitit sipas Pantone, por ne po shohim gjithashtu jashtëzakonisht shumë portokalli. Nga stili i rrugës te veshjet e stërvitjes dhe deri te grimi i guximshmëm, nuanca me tone të ngrohta po dominon, duke sjellë një prekje të zjarrtë në modën e përditshme. Nuancat e ndritshme të mandarinës janë të favorizuara mbi tonet e kungullit, perfekte teksa shikojmë përpara për një stil pranveror.

Më poshtë mund të shihni mënyrat më të mira për ta përfshirë ngjyrën e guximshme në pamjen tuaj, duke u dukur bukur dhe në modë.

Fustanet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tha?ssia Naves (@thassianaves)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juliette (@juliette)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Bussade Braz (@silviabraz)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sheron Menezzes (@sheronmenezzes)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriane Galisteu ?? ? (@galisteuoficial)

Pamje njëngjyrëshe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IZA (@iza)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duda Reis (@dudareisb)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luciana Tranchesi (@lutranchesi)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIANA SAAD (@marisaad)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luciana Gimenez ?? (@lucianagimenez)

Veshje plazhi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah Secco (@dedesecco)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? ????????? (@loracarola)

Veshje stërvitjeje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Garner (@kimberleygarner)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larissa Manoela (@larissamanoela)

Aksesorë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
<div style="background-color: #f4f4f4; height: 12.5px; tra