'Green light, red light' nuk ishte thjesht një lojë fëmijësh.

Besoni apo jo, krijuesi i "Squid Game" Hwang Dong-hyuk po punon për diçka shumë më të keqe për projektin e tij të ardhshëm. Eksperti i tmerrit nga Koreja e Jugut po punon për një film me titullin "Killing Old People Club", ose "K.O. Club, bazuar në një roman të shkruar nga Umberto Eco, sipas Variety.

Dhe nëse menduat se ishte e tmerrshme të shikoje njerëz të vrarë nga një kukull gjigante në serialin e tij jashtëzakonisht të popullarizuar në Netflix, thjesht prisni.

"Do të jetë më e dhunshme se "Lojë me kallamar", deklaroi Dong-hyuk gjatë një ngjarjeje MIPTV në tregun ndërkombëtar televiziv në Francë së fundmi. Ai thuhet se ka zhvilluar tashmë një trajtim prej 25 faqesh për filmin, i cili ai pret të jetë "një tjetër film i diskutueshëm".

Projekti tjetër i tij i planifikuar nga ana tjetër, një sezon i dytë i "Squid Game" u konfirmua në nëntor nga Dong-hyuk, megjithëse asnjë afat kohor nuk është caktuar për prodhim.