Keni pyetur veten se sa para kushton për të marrë pjesë në Met Gala? Epo, shumë!

Nëse keni fatin të jeni të ftuar në eventin më të madh të modës, do t'ju kushtojë shumë. Megjithatë, shumica e të famshëmve si përfundim nuk i paguajnë vetë biletat e tyre.

New York Times raportoi se biletat për galanë e vitit 2021 kushtonin 35,000 dollarë secila dhe tavolinat varionin nga 200,000 deri në 300,000 dollarë. Po, e lexuat mirë!

Met Gala është një mbledhje fondesh për Institutin e Kostumeve të Muzeut Metropolitan të Artit dhe paratë që mblidhen shkojnë për mirëmbajtjen e muzeut.

Në të shumtën e rasteve, VIP-at ftohen në Met Gala nga markat e modës, të cilat paguajnë biletat e tyre për të marrë pjesë.

 “Anna [Wintour] është jashtëzakonisht kufizuese se kush mund të blejë një biletë”, tha një burim për Page Six. “Shumë njerëz që njoh që janë miq, [dhe] që kanë para për të paguar, janë refuzuar. Anna vendos nëse ata mund të shkojnë.”

Nëse shihni pasuritë neto të stilistëve që paguajnë për VIP-at, do të kuptoni se si mund t'i përballojnë këto bileta!