Kur janë ditët më të mira për të mbjellë lule, ditët më të mira për të lyer apo për të prerë flokët, kur janë ditët më të mira për të filluar dietën, për të nisur sportin, si edhe shumë aktivitete të tjera gjatë këtij muaji të fundit të pranverës mund t’i gjeni këtu.

Për të përcaktuar ditët më të mira, Almanac niset nga disa faktorë të rëndësishëm, duke përfshirë pozicionin e Hënës në 12 shenjat e Zodiakut, si edhe ndikimin hënor në Tokë. Raportet ndërplanetare janë gjithashtu shumë të rëndësishme, ndaj duhen marrë në konsideratë.

Shikoni cilat janë ditët më të mira…

1 – 3 maj: Shko në kamping, merr pjesë në mbjellje lulesh.

4 - 5 maj: Janë ditë të mira për të korrat e tokës, krasitje ose punë në ndërtim.

6 – 8 maj: Ditë të mira për kujdesin ndaj kafshëve.

9 maj: Ditë e mirë për depilim ose për të prerë flokët nëse nuk do të rriten.

10 maj: Ndalo duhanin, nis dietën, bëj turshitë.

11 – 13 maj: Pastro barërërat e këqija nga kopshti, pri barin.

14 maj: Ndalo duhanin, nis dietën, bëj turshitë.

16 – 19  maj: Nis projekte.

20 – 21 maj: Pri flokët për të inkurajuar rritjen, lyej flokët.

22 maj: Bëj një kontroll te dentisti.

23 maj: Nis dietën, bëj vizitë te dentisti.

24 - 25 maj: Pri flokët për të inkurajuar rritjen.

26 – 28 maj: Mbill lule, kujdesu për kafshët.

29 – 30 maj: Shko në kamping.

31 maj: Bëj konkrete projektet dhe nis një udhëtim.