Vera shpesh mund të jetë stina që ju mjafton të ndiheni freskët dhe komode në temperaturat e larta. Edhe pse mund të jetë shumë nxehtë për t'u shqetësuar shumë për pamjen, ju rikujtojmë që thonjtë janë një mënyrë e thjeshtë për ta përmirësuar çdo pamje.

E dimë që keni kontrolluar gjatë për tendencat e pranverës në thonj, por erdhi koha të mendoni për ato të verës, sepse stina e nxehtë thuajse ka mbërritur. Më poshtë po ju sjellim tendencat më të mira të thonjve të verës, kështu që zgjidhni të preferuarat dhe realizojini në takimin e radhës në sallon.

Shumëngjyrësh dhe me detaje minimaliste

Kombinimi i ngjyrave të ndezura

Dizajne frutash

Pastel dhe dizajne lulesh

Ombre me ngjyra

French me ngjyra dhe detaje lulesh

French shumëngjyrësh neon

Minimalist

Sërish shumë ngjyra

Thonjtë xhelatinë