Kourtney Kardashian u martua me Travis Barker në një ceremoni të jashtëzakonshme në Castello Brown në Portofino, Itali më 22 maj.

Ajo kishte veshur një fustan të bardhë, me korse Dolce & Gabbana, i mbuluar me dantella delikate me lule në fund, në anët dhe në mëngët e tij. Ajo i shtoi pamjes një vello të gjatë të qëndisur me një dizajn të Virgjëreshës Mari dhe fjalët "Respekt për besnikërinë familjare" poshtë saj.

Pas ceremonisë, ajo e ndryshoi vellon me një version më të shkurtër.

Ndoshta nuk e keni vënë re, por vellot e qëndisura me dorë të Kourtney-t përputheshin me tatuazhet që Travis ka gdhendur në kokën e tij. Ai ka folur më parë për tatuazhet e shumta, përfshirë Virgjëreshën Mari në kokë, duke shpjeguar pse shumë prej tyre kanë temë fetare.

"Kam bërë tatuazhin e Virgjëreshës Mari kur isha 18, 19 vjeç dhe u rrita si katolik," tha ai për Vice në vitin 2015. "Unë patjetër lutem; besoj në Zot. Pa dyshim mendoj se kam qenë i bekuar. Nuk shkoj në kishë çdo ditë dhe nuk i shtyj njerëzit drejt fesë. Por unë besoj në Zot dhe lutem, edhe fëmijët e mi luten."

Një ditë para ceremonisë së dasmës, Kourtney veshi një tjetër fustan të shkurtër Dolce & Gabbana, këtë herë në ngjyrë të zezë, me një emblemë të Virgjëreshës Mari në pjesën e përparme. Ajo i shtoi fustanit një vello të shkurtër të zezë me qëndisje blu, doreza të gjata të zeza dhe sandale me rripa.