E dini që nuk kushton aq shumë për ta bërë shtëpinë tuaj të duket luksoze? Mjafton të dini disa truke të thjeshta. Gjithçka që duhet të keni parasysh është që në mënyrë që shtëpia të duket elegante, mjafton të qëndroni te thjeshtësia dhe minimalizmi.

Bright Side zbulon disa sekrete se si ta bëni shtëpinë të duket luksoze pa shpenzuar shumë para.

1. Zëvendësoni peshqirët me ngjyra me të bardhë

2. Përdorni mbulesa të bardha për shtratin

3. Dekoroni me fruta, por pa e tepruar

4. Sigurohuni të keni sa më shumë burime drite

5. Kornizoni pasqyrat

6. Hidhini shampot/ sapunët dhe detergjentët në komplete me dizajn minimalist

7. Përdorni tabaka për të mbledhur produktet që përdorni më shpesh

8. Dekoroni sipërfaqet e vjetra me letër mermeri