Njerëzit online po kritikojnë sërish Kim Kardashian dhe kësaj radhe shkak u bë zyra e saj “e parehatshme”.

Një faqe fansash ripostoi një klip të Kim, duke u dhënë ndjekësve një turne në hapësirën e punës së saj, që sigurisht nuk mund të kishte një stil të zakonshëm.

Pamjet tregojnë karriget e mysafirëve me një shpinë këndore dhe një jastëk të hollë të mbuluar me lëkurë, së bashku me një karrige zyre prej druri.

"Unë mendoj se sapo gjeta karriget me pamje më të parehatshme ndonjëherë," shkruhej mbi klipin dhe shumë përdorues ranë dakord në komente.

“Më mirë do të ulesha në tokë” -shkroi një ndjekës, ndërsa një tjetër ka shtuar:

“Ato janë karrige thonë: Mos qëndro shumë gjatë”.

"Unë mendoj se sa keq do të ishte shpina ime nëse do të më duhej të ulesha në atë karrige druri për 8 orë," -shkruante një komentues.

Megjithatë, Kardashian kishte disa mbështetës, të cilët i komplimentonin mobiljet si zgjedhje estetike të bëra për qëllime dekori, jo për rehati.