Ato që do të lexosh këtu mund të të duken të kota dhe si pa rezultat, por janë truke që mund të të ndihmojë në situata të ndryshe me atë që po të pëlqen.

Ndaj nxirr bllokun e shënimeve ose celularin dhe shëno me kujdes këshillat e mëposhtme. Suksesi është i garantuar dhe i padiskutueshëm.

Luaj me flokët: është një taktikë shumë e vjetër, por rezultative. Ke flokë të gjatë dhe të bukur? Atëherë nuk e kuptojmë pse vazhdon t’i flasësh, ndërkohë që duart i ke në çdo vend të mundshëm dhe jo te flokët. Luaj, kapi, ktheji në anën tjetër e të gjitha këto ndërkohë që e shikon drejt e në sy. Mjafton që flokët të jenë të lara ëëë.

Shikim vrasës: shikoje që nga koka deri te këmbët dhe fokusohu më shumë te sytë dhe buzët e tij. Mos thuaj asgjë. Lëre heshtjen të flasë. Kështu do të kuptojë mesazhin që po i dërgon. Nëse vazhdimi nuk është siç e mendon, atëherë nuk të do. Mbase nuk do lidhje këtë kohë.