Po kërkon një model të ri dhe të freskët flokësh për vjeshtë? Nuk ka asnjë kohë më të mirë për ta bërë këtë (edhe pse koha vazhdon të jetë akoma e ngrohtë). Nëse do të provosh dhe të guxosh më shumë është një prerje e re flokësh. Por nëse nuk je e sigurt për gjatësinë dhe po pret tendencat, po të propozojmë një model të mesëm chic. Provo një nga këto modele që janë shumë fun, stile asimetrike që të gjitha këtë vjeshtë i kanë dashuruar.

Provo këtë prerje dhe jepi pak më shumë volum look-ut.

Nëse po provon një stil më të qëndrueshëm, provo lob, është gjithmonë in.

Shto edhe disa balluke për ta bërë më interesant stilin bob.

Më të gjatë para dhe më të shkurtër pas.

Ja edhe një stil i ri me nuanca dyngjyrëshe.