Princi Louis pati një përgjigje të ëmbël pasi prindërit e tij i dhanë lajmin për vdekjen e Mbretëreshës Elizabeth II.

Autori mbretëror Robert Jobson zbuloi në Twitter të shtunën një moment delikat që Kate Middleton ndau me fëmijët gjatë një shëtitjeje jashtë kështjellës Windsor.

“Banita Ranow, 28 vjeç, mes turmës në Long Walk, tha se dëgjoi Kate t'u tregonte fëmijëve pranë saj për atë që djali i saj më i vogël Louis kishte thënë për vdekjen e Mbretëreshës,” shkroi Jobson. "Ajo tha që Kate u tha fëmijëve: "Louis tha se të paktën gjyshja është me stërgjyshin tani."

Mbretëresha humbi bashkëshortin e saj, Princin Philip, në prill të vitit 2021. Ata ishin të martuar për 73 vjet dhe mbretëresha e kishte cilësuar me dashuri si "forca dhe qëndrimi i saj".

Rikujtojmë se princi 4-vjeçar Louis u bë ylli i papritur në Jubileun e Platinit të Mbretëreshës në qershor. Ai u bë viral për mimikat dhe reagimet e tij gjatë gjithë ngjarjes.