Nëse jeni të dashuruar me pulovrat e trasha, kungujt, gjethet, Halloween-in, mollët, batanijet apo çdo gjë tjetër që të ofron vjeshta, nuk jeni vetëm. Kanë mbetur edhe pak ditë dhe vapa ikën një herë e mirë. Ky është një lajm i mirë për të gjitha nënat shtatzënë, sepse edhe moti freskohet pak, dhe pritja e ëmbël bëhet më e lehtë.

Nëse fëmija lind mes shtatorit dhe dhjetorit, vjeshta do të jetë gjithmonë për të stina e preferuar. Megjithatë, fillimisht, nëse akoma jeni në kërkim të emrit të tij, ja një listë me disa nga emrat universalë të fëmijëve në stinën e vjeshtës. Disa mund t’ju duken qesharakë, të tjerë interesantë. Disa mund të merren në konsideratë. Hidhuni një sy.

Adam

Amber

Akia

Aster

Aspen

Arista

Aurelia

Aureta

Azalea

Anona

Barley

Bruna

Bruno

Brial

Brian

Celeste

Clay (Klei)

Cora (Kora)

Crimson

Dahlia

Dakota

Dafne

Doris

Ember

Emerald (a)

Krisanta

Emmy

Eve

Elvira

Flint

Garnet

Gaia

Grania

Goldia

Hazel

Hazan

Hazel

Ivy (Ivi)

Jack

Jade (Jada)

Laurel

Liv

Luna

Lenox

Linden

Libra (ose Livra)

Kiona

 

Mea

Magnolia

Maiza

Marigold

Mon

Nova

Octavia

Omaria

Omaira

Orla

Olivia

Oliver

Opal

Oria

Phoenix

Radley

Raven

R(h)ea

Rory

Rosemary

Ro(w)an

Roian

Rubi

Ruela

Rya

Safron

Sapphire

Samanta

Sienna

Silas

Talia

Tanny

Violet

Vilia

Zarina

Zea

Tesa

Teresa

Sander