Pavarësisht se padia për ngacmim seksual fëmijësh ndaj Tiffany Haddish u tërhoq, aktorja tha për TMZ se kjo i ka kushtuar asaj "të gjitha angazhimet e saj profesionale".

Haddish u tha kamerave: "Kam humbur gjithçka. Angazhimet e mia profesionale janë zhdukur".

Megjithatë dihet se Haddish ka ende dy filma në post-produksion - Disney's Haunted Mansion dhe Landscape With Invisible Hand. Gjithashtu, në fillim të këtij viti, ajo u konfirmua se do të kthehej për Sezonin 2 të The Afterparty të Apple.

Një padi e ngritur kundër Haddish dhe kolegut të saj Aries Spears më 30 gusht pretendonte se ata kishin shfrytëzuar një vajzë të mitur dhe vëllain e saj gjatë një skeçi. Sipas padisë së rrëzuar, Haddish dhe Spears shkaktuan qëllimisht shqetësim emocional dhe kryen neglizhencë të rëndë, dhunë seksuale, ngacmim seksual dhe abuzim seksual të të miturve. Videot janë xhiruar në vitin 2013 kur fëmijët e përfshirë ishin 14 dhe 7 vjeç.