Antonino Spinalbese, i njohur për marrëdhënien që kishte me Belen Rodriguez, nga e cila lindi vajza e tij Luna Marì, është rikthyer në qendër të vëmendjes në mediat italiane pasi do të bëhet pjesë e shtëpisë së Grande Fratello VIP.

Gjatë një bisede me spikerin e radios Charlie Gnocchi, Spinalbese ka risjellë në vëmendje historinë e tij të dashurisë me Belen duke shpjeguar pse sipas tij lidhja nuk mund të funksiononte. I pyetur për “arsyen më të shpeshtë të zënkave dhe ndarjes”, Antonino u përgjigj:

“Ne vërtet gabuam që zgjodhëm njëri-tjetrin, por siç e shihni, pa atë gabim, nuk do ta kisha vajzën time. Nëse nuk do të kisha vajzën time, sot do të isha larguar jashtë vendit.”

Dhe duke qenë se e quan një “gabim” lidhjen, për këtë arsye thotë se nuk ka nostalgji për atë histori, përkundrazi tani që ka mbaruar është shumë më mirë.

“Jam mirë, jam vërtet i shëndetshëm. Tani jam kthyer vërtet në atë që kam qenë, jam i lumtur”, vijon ai.

Spinalbese nuk e mohon dashurinë që ka pasur, por shpjegon se ka vuajtur nga thashethemet rreth tij dhe historisë me Belen.

“Edhe bota e fotografëve, gjykimeve, familjarëve, kishte vërtet shumë probleme, shumë!”

Për Antonino-n këto probleme “kishin të bënin me dy botët krejtësisht të ndryshme”. Me pak fjalë, ata donin gjëra të ndryshme nga jeta.