Brad Pitt sapo ka hyrë edhe në tregun e bukurisë! Aktori i famshëm ka lançuar linjën e përkujdesit ndaj lëkurës, La Domaine dhe në një intervistë për Vogue, ai ka rrëfyer disa sekrete dhe këshilla. Mes tyre, Pitt ndau 5 top këshillat e bukurisë, që janë si më poshtë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE (@ellefr)

1. Marka e tij e re kujdesit ndaj lëkurës, Le Domaine

2. Stili i jetës, të jesh i rrethuar nga miqtë dhe familja

3. Të jesh vazhdimisht kreativ

4. Të ushqehesh shëndetshëm (të kesh edhe ‘cheat day’, por më shumë të hash shëndetshëm) dhe të jesh aktiv fizikisht

5. Të heqësh fiksimet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)