Kanye West pretendon se duhej të "luftonte" ish-gruan e tij Kim Kardashian në mënyrë që zëri i tij të dëgjohej në marrëdhënien e tyre si prindër.

“Unë jam babai i tyre. Duhet të jetë bashkë-prindërim,” tha ai në një intervistë me “Good Morning America” të enjten. “Nuk i takon vetëm gruas. Për shembull, burrat gjithashtu kanë një zgjedhje. Zërat e meshkujve kanë rëndësi.”

Reperi 45-vjeçar shtoi gjithashtu se ai ka "të drejtë të ketë një zë" kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve për katër fëmijët që ndan me Kardashian dhe shpesh përdor faqet e tij në rrjetet sociale për të shprehur mendimin e tij.

“Si baba dhe si i krishterë … kam të drejtë të kem një zë për atë se çfarë veshin fëmijët e mi, çfarë po shikojnë, çfarë po hanë,” tha West për postimet e tij famëkeqe në Twitter dhe Instagram – ku ka folur edhe për Kardashians. "Unë kam një platformë ku mund të them atë që kaq shumë baballarë nuk mund ta thonë me zë të lartë."

Por, pavarësisht të gjithave, Kanye i ofroi një falje publike Kim-it për çdo "stres" që ai mund t’i kishte shkaktuar gjatë ndarjes së tyre.

“Kjo është nëna e fëmijëve të mi dhe kërkoj falje për çdo stres që kam shkaktuar, edhe kur jam acaruar, sepse Zoti më thërret të jem më i fortë”, tha stilisti i Yeezy. “Kam nevojë që ky person të jetë më pak i stresuar dhe në gjendjen më të mirë. Dhe sa më e qetë të jetë e mundur për të qenë në gjendje t'i rrisë ata fëmijë në fund të ditës."

West përsëriti gjithashtu se ai ende dëshiron që fëmijët e tij të ndjekin shkollën e tij private të krishterë, Donda Academy. Kardashian ende nuk i ka ndarë publikisht mendimet e saj për shkollimin e fëmijëve.