Bella Hadid është një nga personazhet më të përfolur në botën e modës. Si një supermodele, filantrope dhe një vajzë e gjithanshme virtuale, ajo nuk është kurrë larg mendimeve tona, qoftë edhe sepse ka mbyllur një shfaqje të madhe në Javën e Modës, ose edhe sepse është parë me veshje vjeshte në rrugët e New York-ut.

Megjithatë, kohët e fundit, Bella ka rënë në sy me një prej veshjeve të saj, e cila, patjetër duhet të jetë një frymëzim për ditët e vjeshtës.

Është një kombinim në të cilin Hadid është mbështetur fiks në vjeshtë: fundet midi dhe çizmet deri tek gjunjët.

E këndshme, elegante dhe me stil, Hadid ka krijuar pamjen më të mirë të vjeshtës për ato që këtë sezon kërkojnë të kanalizojnë elegancën me komoditetin. Plus, është gjithashtu një veshje e gjithanshme, ndaj edhe mund të jeni të veshur kështu kudo.

Çizmet deri tek gjuri? Po, zgjidhini dhe vishini ato me gjithçka, nga fustanet deri tek streçet apo xhaketat sportive.

Dëshironi që fundi midi të jetë unik edhe për fundjavë? Mundësitë janë të pafundme!