Loja më e madhe shpërblyese në Shqipëri, Gift By Anida, vjen me Giveaway-n e radhës! Pas 55 lojërave të suksesshme dhe qindra fituesish të shpallur, Gift By Anida është duke zhvilluar lojën e radhës. Të gjithë mund të merrni pjesë, duke pasur mundësinë të fitoni një nga 15 dhuratat që ofrohen, mes tyre një iPhone 14 Pro Max dhe dhjetë iPhone të tjerë, si dhe dy laptopë e një scooter.

Gjithçka që duhet të bëni është të klikoni në postimin e mëposhtëm dhe:

1)      të komentoni dy miq realë

2)      të bëni FOLLOW faqen Gift By Anida dhe 53 faqet që ajo ndjek

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giveaway by Anida (@giftbyanida)

Fituesit do të zgjidhen brenda pak ditësh Live në Instagramin @giftbyanida.

Po, ka edhe një BONUS!

2 persona do fitojnë një iPhone 13 Pro Max (New) dhe iPhone 11 Pro Max 256gb (Used), duke bërë share në Story postimin e lojës shpërblyese dhe tag @giftbyanida. Story duhet të mbahet aktiv 24 orë! Po ashtu, fituesi i bonusit duhet të jetë Live ditën e shpalljes së fituesve.

Më poshtë gjeni të detajuara të gjitha dhuratat që do të fitohen nga loja.

iPhone 14 Pro Max Deep Purple New

iPhone 13 Pro Max Green New

iPhone 13 Pro Max Blue New

iPhone 13 Pro Max Black New (Bonus)

iPhone 13 Pink New

iPhone 12 Red New

iPhone 12 Blue New

iPhone 11 White New

iPhone 11 Black New

iPhone 11 Red New

iPhone 11 Pro Max Used (Bonus)

Laptop Acer 2022 New

Laptop HP 2022 New

Nineboot Kickscooter D38E New

Nokia 3310 (Fatkeqi)

Akoma po pret?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giveaway by Anida (@giftbyanida)

LEXONI EDHE:

• Çfarë ‘i bëri bashkë’ Klanifornian dhe Portokallinë?