Këtë sezon, ju të gjithë e keni vënë re që çizmet e gjata janë rikthyer. Stili i sofistikuar me çizmet e gjata është duke u rikthyer për ta bërë siluetën më emocionuese dhe në modë. Për një kohë të gjatë na pëlqyen çizmet e shkurtra dhe ato deri në kyçin e këmbës, por tashmë ka një ndryshim të dukshëm. Stilet e frymëzuara nga perëndimi dhe çizmet e guximshme me ngjyra ekstreme me platformë janë disa prej modeleve të rikthyera.

Vjeshta është këtu, dhe është koha për të zgjedhur çizmet.

Disa stile çizmesh deri në gju që meritojnë vëmendje këtë sezon. Ne i pëlqejmë ato të kombinuara me fustane mini, silueta më të gjata, ndoshta me të çara, madje edhe me pantallona. Janë zgjidhja perfekte e këpucëve motin e ftohtë.

Të preferuarat përfshijnë çizme kauboj me kafe të errët, elegante, me shkëlqim, ose edhe me ngjyra të forta.