Jo të gjithë njerëzit janë të sinqertë dhe kjo është e qartë për të gjithë. Por faji mund të jetë i shenjës së horoskopit. Po! Mos e besni po deshët, por disa shenja i përdorin gënjeshtrat si një mjet për t’i bërë gjërat në mënyrën e tyre. Këto shenja nuk pëlqejnë kur dikush i gjykon ose i akuzon. Ato përdorin gënjeshtrën për t'u larguar nga gjykimet dhe akuzat. Një arsye tjetër që ato gënjejnë është se mendojnë se personi tjetër po fsheh disa informacione prej tyre. Prandaj, gënjeshtrat janë të shpeshta, por qëllimi i tyre nuk është të dëmtojnë askënd.

Cilat janë shenjat gënjeshtare të horoskopit?

Gaforrja

Ato do ta ekzagjerojnë deri në një pikë ku do të duhet të gënjejnë. Gaforret do të gënjejnë si një mënyrë që të mbulojnë fjalët e tyre të pandjeshme, të cilat janë befasuese sepse ata nuk shquhen për pandjeshmëri. Veprimet e tyre të gabuara janë një shqetësim i madh.

Luani

Ata përdorin gënjeshtrat për të tërhequr më shumë vëmendje. Luanët mund të jenë egoistë dhe mund t'i rezistojnë gënjeshtrës, por do të përpiqen të duken më interesantë duke gënjyer për famën, popullaritetin etj. Ata shpesh shmangin shikimin në sy, sepse nuk mund të bëjnë kontakt me sy ndërsa gënjejnë.

Binjakët

Binjakët mund ta ndryshojnë të vërtetën sa hap e mbyll sytë, sepse është kaq e lehtë për ta. Ata shmangin konfrontimet me çdo kusht, sepse duhet të mbajnë statusin e tyre si ‘personi më social’ në mesin e të gjithëve. Binjakët nuk mund të kenë një imazh të keq dhe nuk duan të duken kurrë gënjeshtarë.

Akrepi

Akrepët gënjejnë sepse janë vërtet të mirë në këtë gjë. Ata kanë një fasadë jashtëzakonisht të mirëmbajtur. Njerëzit e kësaj shenje vazhdimisht gënjejnë për çdo gjë dhe kudo dhe gjithashtu e mbulojnë mirë. Dikush mund t’i kuptojë gënjeshtrat e tyre duke u përqëndruar në historitë e hollësishme që ata tregojnë.

Peshorja

Peshoreve nuk u pëlqen të gënjejnë, por megjithatë e bëjnë këtë për të shpëtuar veten. Ato shmangin konfrontimet, sepse i bëjnë të ndihen çuditshëm dhe aspak këndshëm. Peshoret mund ta ndryshojnë paksa të vërtetën, në mënyrë që të mos futen në telashe. Gënjeshtrat e tyre u kushtojnë humbje të mëdha, pasi tronditen balancat.