Gati për Halloween-in e këtij viti? Festa e frikshme nuk ka të njëjtën vëmendje nga të gjithë, por atmosfera është e pamundur të mos ndihet edhe tek ne. Dekori i frikshëm dhe kungujt (simboli i kësaj feste), prej disa ditësh janë të pranishëm kudo. Nëse edhe ju e festoni dhe keni vendosur të dilni nesër, me siguri e keni gjetur veshjen, por dyshojmë se keni menduar për thonjtë. Nëse keni në plan të lini takim tek estetistja, hidhuni një sy modeleve që bëjnë namin në periudhën e Halloween-it. Edhe nëse nuk do të festoni, sërish mund të guxoni me dizajnet e frikshme të thonjve, pasi në prag Halloween-i gjithçka ju lejohet!

Këto janë modelet e frikshme që mund t’ju përshtaten.