Nëse për këtë Halloween po kërkoni të shihni një film horror, ne kemi disa sugjerime. Për të qenë më të saktë, sugjerimet vijnë nga një sondazh për filmat horror. Dhe e dini se cili film rezultoi si më i frikshmi i të gjitha kohërave? Bëhet fjalë për “Sinister”, një film i vitit 2012 në të cilin Ethan Hawke zhvendoset me familjen e tij në një shtëpi ku kanë ndodhur një seri vrasjesh brutale dhe atje ai pëson zemërimin e një demoni me flokë të gjata të quajtur "Bughul" i cili ngjan shumë me një anëtar të Slipknot.

Studimi, i quajtur "Projekti Science of Scare", u zhvillua nga "broadbandchoices" që u krijua për të krahasuar ofertat e celularëve, internetit dhe shërbimeve televizive. Pesëdhjetë njerëzve iu kërkua të shikonin mbi 100 orë filma horror ndërsa aktiviteti i tyre i zemrës u monitorua. Kështu u zbulua se “Sinister” ishte filmi që rriti rrahjet e zemrës së tyre më shumë se çdo film tjetër - mesatarja ishte 65 rrahje në minutë, por gjatë “Sinister” arriti në 86.

Ndërsa në vendin e dytë u rendit “Insidious”. Pjesa tjetër e filmave në dhjetë më frikshmit përfshin: The Conjuring, Hereditary - The Roots Of Evil, Paranormal Activity, It Follows, The Conjuring 2 - The Enfield Case, Babadook, The Descent - Descent into Darkness and the Visit.