Modelet më të pëlqyera të thonjve të këtij sezoni të ftohtë përfshijnë më shumë sesa thjesht ngjyra të errëta – tashmë vizatimet me tematika festash janë kudo të pranishme. Por, ndryshe nga çdo herë, përgatituni të shihni gjatë sezonit të ftohtë disa forma abstrakte, ngjyra reflektuese, iluzione optike dhe sigurisht, kthesa të reja në manikyrin klasik francez.

Ndoshta është e gjithë lëvizja e mediave sociale që ka ndodhur kohët e fundit, ose ndoshta është për shkak se ne duam ta nisim 2023-shin me një zhurmë të madhe, që ndikon edhe në dizjanet e thonjve, por thonjtë e dimrit të këtij viti do të jenë ndryshe nga çdo gjë që keni parë ndonjëherë më parë.

Për të kuptuar se çfarë duhet të presim nga ky sezon, disa ekspertë janë të një mendimi: stilet që dominojnë tendencat e dimrit do të jenë të gjitha jashtë imagjinatës dhe brenda fuqisë së kreativitetit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thuy Nguyen (@thuybnguyen)

Shikoni këto stile, modele, krijime dhe para se të shkoni te manikyristja, zgjidhni cili është stili që ju identifikon më shumë.

Gati për periudhën e festave?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili and Cata (@liliandcata_nailsaloon)