Ditën e djeshme, Ticketmaster anuloi shitjen e biletave për turneun e Taylor Swift, Swift's Eras Tour. Kompania e bëri njoftimin në Twitter, duke përmendur si arsye “kërkesat jashtëzakonisht të larta për sistemet e biletave dhe inventarin e pamjaftueshëm të biletave për të përmbushur këto kërkesa”.

Lajmi erdhi më pak se 24 orë përpara se biletat të dilnin në shitje për publikun. Është e paqartë se cilët do të jenë hapat e ardhshëm për turneun.

Ticketmaster ka pohuar se kërkesa për turneun e Swift theu rekord: Më shumë se 3.5 milionë njerëz u regjistruan për para-shitjen e Verified Fan, 1.5 milionëve iu dhanë kode parashitjeje dhe më shumë se 2 milionë bileta u shitën vetëm më 15 nëntor. Pas dështimeve të para-shitjes, Ticketmaster tha se ishte fokusuar në përmirësimin e shërbimit.

Bazuar në kërkesën e vlerësuar të kompanisë, Swift do të duhet të kryejë 900 shfaqje në stadium. Ajo tani po mban 52 shfaqje, gati dyfishi i shumës që njoftoi fillimisht, në turneun e saj të parë që nga viti 2018.