Ne të gjithë mendojmë se puna jonë është më e keqja, kështu është e krijuar natyra njerëzore. Edhe njerëzit që nuk kanë punë mendojnë se puna e tyre është më e keqja. Është bërë problemi i gjeneratës sonë që të ndihemi të stresuar dhe të trajtuar më keq se njerëzit e tjerë, por sipas një studimi shkencor, këto janë punët që vlerësohen si më të vështirat.

Shofer taksie

Nëse mendoni se jeni në trafik gjatë gjithë kohës nuk jeni stresuar aspak. Imagjinoni si ndihet një shofer taksie në orarin e punës.

Ekzekutiv i lartë korporativ

Shefi juaj që ju mendoni se nuk bën asgjë në të vërtetë ka një punë më stresuese se sa ju. Ai/ajo ndoshta paguhet 10 herë më shumë se ju, por ka më shumë stres. Kjo është ajo që ka rëndësi.

Reporter lajmi

Është një koncert live përpara kamerës, duke u ndjekur nga miliona njerëz. Nëse diçka shkon keq, jeni tërësisht në gabim dhe duhet ta rregulloni shpejt. Në raportim nuk ka justifikime të tipit do ta rregulloj nesër, gjithçka varet nga momenti.

Koordinator i eventeve

Njerëzit që shkojnë në evente do të bezdisin veshët nëse diçka shkon keq. Tavolinat nuk janë vendosur siç duhet? Faji juaj. Dikush ra nga shkallët? Faji juaj. Për gjithçka është faji juaj ndaj, nëse ndiheni shumë të stresuar, duhet të ndryshoni punën menjëherë.

Oficer policie

Askush nuk habitet që kjo është një punë stresuese e rangut të lartë, apo jo?