Në pjesën e fundit të podcast-it të OK Diario 'Levantate OK', ekipi diskutoi kur Angelina Jolie pranoi se dikur punësoi një vrasës me pagesë për ta vrarë.

Aktorja e famshme ka vuajtur nga probleme të shëndetit mendor gjatë gjithë jetës së saj dhe në disa raste ajo ka menduar edhe vetëvrasjen. Megjithatë, ajo ka rrëfyer se një herë u përpoq të punësonte dikë që ta vriste në mënyrë që të shmangte që të afërmit e saj të ndiheshin sikur mund të kishin bërë diçka për ta ndaluar atë.

Kështu, aktorja punësoi një vrasës me pagesë, detyra e të cilit ishte ta vriste atë.

"Ai ishte një person mjaft i mirë dhe më pyeti nëse mund ta mendoja dhe ta telefonoja përsëri pas dy muajsh. Diçka ndryshoi në jetën time dhe kuptova se duhet ta anuloja atë plan. Vetëvrasja shkakton faj të njerëzit përreth, të cilët mendojnë se mund të kishin bërë diçka. Ndërsa, me vrasjen e dikujt, askush nuk merr një lloj përgjegjësie fajtore," -ka thënë aktorja.