Jennifer Lopez mund të jetë duke punuar me një projekt të ri dhe surprizues!

Ylli i Holliwood-it ka vendosur të fshijë të gjitha postimet e saj në rrjetet sociale, përfshirë foton e profilit në Instagram, duke lënë 226 milionë fansat dhe ndjekësit e saj të pyesin për arsyen e ndryshimit befasues.

Dhe ndërsa nuk ka asnjë arsye të qartë deri më tani, shumë muzikantë kanë bërë të njëjtën gjë më parë, duke treguar se një epokë e re e muzikës është gati të fillojë, duke përfshirë Taylor Swift, përpara se të shpallte epokën e saj ikonike "Reputation".

Llogaritë e Jennifer-it në Facebook, TikTok dhe Twitter gjithashtu duket se tregojnë të njëjtën gjë, me foton e profilit të zëvendësuar me një rreth të errët. Kjo mund të nënkuptojë se muzika e re është në rrugë e sipër, megjithatë Jennifer gjithashtu bëri lajm pasi nënshkroi një marrëveshje me Netflix, e cila përfshinte përmbajtje televizive dhe filmash për platformën e njohur të transmetimit.

Deadline raporton se kompania e prodhimit të Jennifer-it, Nuyorican Productions, nënshkroi marrëveshjen në qershor 2021, e përshkruar si një "marrëveshje shumëvjeçare", që përfshin filma artistikë, seri televizive dhe përmbajtje të pascript, "me theks në projektet që mbështesin gra të ndryshme, aktorë, shkrimtarë dhe kineast.”

Një gjë është e sigurt, pas suksesit të dokumentarit të saj në Netflix, interpretuesja e talentuar ka qenë e zënë duke punuar shumë në projektet e saj të shumta dhe mund të jetë gati të bëjë një njoftim të madh së shpejti.