Kim Kardashian ka fjalën "dështim" në mendjen e saj për romancën e lulëzuar të ish-it Pete Davidson me Emily Ratajkowski.

Ajo postoi disa Story nga libri "Everyday Hero Manifesto" të Robin Sharma, veçanërisht nga kapitulli "40 gjërat që do të doja t'i dija në moshën 40".

Një nga këshillat e renditura thoshte: “Nëse rrezikon gjithçka për dashurinë dhe nuk funksionon, nuk ka dështim, sepse të gjitha historitë e dashurisë janë, në të vërtetë, tregime heroike.

"Dhe asnjë lëvizje e zemrës nuk është humbje," vazhdoi Sharma. "Kurrë."

Një tjetër thoshte: "Zgjedhja e partnerit në marrëdhënie është një nga burimet kryesore të suksesit (ose dështimit), gëzimit (ose mjerimit) dhe qetësisë (ose shqetësimit)".

Po atë ditë, Davidson, u fotografua duke marrë pjesë në një darkë Friendsgiving me Ratajkowski.

Dyshja ndezi spekulime për një lidhje në fillim të këtij muaji, duke konfirmuar thashethemet ditë më vonë kur ata u fotografuan të përqafuar në ditëlindjen e aktorit.