Nëse këtë fundvit e gjeni veten në humor për ndryshim, atëherë mos u habisni që jeni duke parë tendencat e shumta të tatuazheve më të bukura të vitit 2023. Me kaq shumë për të zgjedhur, mund të frymëzoheni që të bëni tatuazhin tuaj të parë - ose të shtoni një tjetër në koleksionin tuaj. 

Ndërsa shumë dizajne që pushtuan 2022 do të vazhdojnë të jenë ende në trend, ka edhe shumë ide të reja për vitin 2023. Në mënyrë tipike, shumë tendenca vijnë nga të famshëm dhe influencues që kanë zbuluar tatuazhet e tyre me ndjekësit në rrjetet sociale. 

Ka një gamë të gjerë idesh për tatuazhe nga të cilat mund të zgjidhni, pavarësisht nëse doni diçka të vogël dhe elegante, të guximshme dhe unike, ose të gjitha më sipër.  

Shikoni më poshtë 10 tatuazhe që do t'i shihni kudo në vitin 2023 nga të cilët mund të frymëzoheni edhe ju: 


1. Tatuazhet të ashtuquajtura “Ignorant”  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Mckenzie (@_harrymckenzie)


2. Tatuazhet surrealiste

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charleen Singh (@char_tattoo)

 

3.Tatuazhet me gjilpëra 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sorella Tavares (@sorellatattoos)

4.Tatuazhe mikrorealiste 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ay made this (@lookwhataymade)

5.Tatuazhet abstrakte 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jing | Tattoo Artist (@tattooartist_jing)

6.Tatuazhet me ngjyrë 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jing | Tattoo Artist (@tattooartist_jing)

7.Tatuazhet kulturorë 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jing | Tattoo Artist (@tattooartist_jing)

8. Cyber Sigilism 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??23 (@itssvink)

9. Tatuazhet me ‘watercolor’ 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ˜”*°• PLASTIC •°*”˜ (@plastic_tattoo)

10. Tatuazhet me forma gjeometrike 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Bass (@johnbassart)